506820
1
Zoom out
Zoom in
Vorherige Seite
1/2
Nächste Seite
5019 100 90029
PROGRAMMATABEL
GSI 4751
NL
*) Geadviseerd programma bij het gebruik van afwasmiddelen van de “nieuwe generatie” met enzymen.
**) Voor het voorspoelen.
***) Deze waarden hebben betrekking op normale omstandigheden. De gegevens kunnen verschillen al naar gelang, bijvoorbeeld, een verschillende lading, een verschillende temperatuur
of hardheid van het water en een andere voedingsspanning.
1) Vergelijk het programma op het plaatje met gegevens betreffende de energie.
Let op:
Als er zich een storing voordoet of u wilt een al gestart programma verand-
eren, moet de “START” toets (circa 5 sec.) ingedrukt gehouden worden,
totdat het bijbehorende lampje dooft! Voor nadere details over het opheffen
van storingen in de werking, zie het hoofdstuk “Storingen opsporen” in de
gebruiksaanwijzingen.
Het kan gebeuren dat, hoewel het zoutreservoir gevuld is, het bijbehorende
lampje gaat branden gedurende het eerste wasprogramma nadat het zout
er ingedaan is.
Zet de machine pas uit nadat het lampje “Start” is uitgegaan. Als de
machine uitgaat gedurende het vaatwasprogramma, wordt dit programma
hervat vanaf het punt waarop het onderbroken was, wanneer de machine
weer aangezet wordt.
On/Off-toets
Lampje Start-toets:
Brandt tijdens de werking.
Knippert wanneer er zich een storing voordoet.
Dooft aan het einde van het programma.
Programmafasewijzer
Voorspoelen
Wassen
Drogen
Einde programma
Indicator van het spoelglansmiddelniveau
Voeg spoelglansmiddel toe.
Indicator van het zoutniveau
Voeg regenereerzout toe.
Eco-Dry
Drogen zonder gebruik van ventilatoren.
Symbool
Programma
Laden
van vaat en bestek
Temperatuur
voor
de
naspoeling:
Doseerbakje
afwasmiddel:
+) met voorspoelen
-) zonder voorspoelen
Verbruik ***
Normale lading
**klein
vakje
groot
vakje
Water
(Liter)
Energie
(kWh)
Tijd
(Min.)
Voorspoelen
Vaat die later gewassen moet worden - - -
5.0 0.02 9
Bio-Eco 50 °C *
Matig vervuild, met opgedroogde resten 65 °C - +
12.5 1.30 73
Bio-Normaal 50 °C * 1)
Matig tot sterk vervuild, met opgedroogde voedselresten 65 °C + +
17.0 1.35 85
Normaal 65 °C
Matig tot sterk vervuild 65 °C + +
17.0 1.50 85
Intensief 70°C
Sterk vervuild, vooral pannen en koekepannen 65 °C + +
21.5 1.70 93
Start
1

Brauchen Sie Hilfe? Stellen Sie Ihre Frage.

Forenregeln

Missbrauch melden von Frage und/oder Antwort

Libble nimmt den Missbrauch seiner Dienste sehr ernst. Wir setzen uns dafür ein, derartige Missbrauchsfälle gemäß den Gesetzen Ihres Heimatlandes zu behandeln. Wenn Sie eine Meldung übermitteln, überprüfen wir Ihre Informationen und ergreifen entsprechende Maßnahmen. Wir melden uns nur dann wieder bei Ihnen, wenn wir weitere Einzelheiten wissen müssen oder weitere Informationen für Sie haben.

Art des Missbrauchs:

Zum Beispiel antisemitische Inhalte, rassistische Inhalte oder Material, das zu einer Gewalttat führen könnte.

Beispielsweise eine Kreditkartennummer, persönliche Identifikationsnummer oder unveröffentlichte Privatadresse. Beachten Sie, dass E-Mail-Adressen und der vollständige Name nicht als private Informationen angesehen werden.

Forenregeln

Um zu sinnvolle Fragen zu kommen halten Sie sich bitte an folgende Spielregeln:

Neu registrieren

Registrieren auf E - Mails für Bauknecht GSI 4751 wenn:


Sie erhalten eine E-Mail, um sich für eine oder beide Optionen anzumelden.


Andere Handbücher von Bauknecht GSI 4751

Bauknecht GSI 4751 Bedienungsanleitung - Deutsch - 9 seiten

Bauknecht GSI 4751 Bedienungsanleitung - Deutsch - 9 seiten

Bauknecht GSI 4751 Kurzanleitung - Deutsch - 2 seiten

Bauknecht GSI 4751 Bedienungsanleitung - Holländisch - 9 seiten


Das Handbuch wird per E-Mail gesendet. Überprüfen Sie ihre E-Mail.

Wenn Sie innerhalb von 15 Minuten keine E-Mail mit dem Handbuch erhalten haben, kann es sein, dass Sie eine falsche E-Mail-Adresse eingegeben haben oder dass Ihr ISP eine maximale Größe eingestellt hat, um E-Mails zu erhalten, die kleiner als die Größe des Handbuchs sind.

Ihre Frage wurde zu diesem Forum hinzugefügt

Möchten Sie eine E-Mail erhalten, wenn neue Antworten und Fragen veröffentlicht werden? Geben Sie bitte Ihre Email-Adresse ein.



Info