124992
1
Zoom out
Zoom in
Vorherige Seite
1/4
Nächste Seite
5019 496 90329
GB
GSI 6798
Quick Reference Guide
Before using the dishwasher, read the user instructions!
BK/I/B/GB
(We reserve the right to make technical modifications)
Add regeneration salt
Only add regeneration salt immediately
before starting a wash programme.
Add rinse aid
Time and failure display
3)
Indicates in hours the time remaining until
the start of the wash cycle. Switches off
when the programme starts and indicates
the time remaining in hours and minutes.
“F....” Information for the After-Sales
Service
“Delayed start” buttons
The wash cycle can be programmed to start
after 1 - 24 hours. With each successive touch
of the button, the delayed start indicator
increases by 1 hour, and after 24 returns to
00. Then press the Start button. The
dishwasher will start at the set time.
“Half load” button
This function can be used with any
programme. The indicator lamp switches on.
The wash cycle is activated for the upper
or
lower rack
only
.
When washing without the top rack, press
the “Half Load” button (LED alight).
1) Reference programme for energy label in
compliance with EN 50242 regulations;
2) Refer to “User instructions“;
3) Program data obtained in conformity with
European standard EN 50242. Values may vary in
relation to usage, e.g.: different loads, water
temperatures - above or below 15°C - as well as
water hardness and power supply voltage, etc.
Programme selector knob
On / Off button
Start button
Switches “on” when the dishwasher is
operating. Flashes when a fault occurs.
Switches off at the end of the programme.
Indicators
Wash cycle
Pre-Rinse Washing Drying
Programme
end
Options
Programme chart
Detergent
2)
Consumption
3)
Programmes Loading instructions A B
Litres kWh Minutes
Pre-Rinse cold
Crockery to be washed later. - - 4.0 0.03 14
Glass 40°C
Light soiling, for example glasses and cups. X - 10.0 0.80 55
Rapid 30 min 40°C
Lightly soiled crockery with no dried-on food. X - 10.0 0.65 30
Standard 50°C
Normally soiled crockery. X - 10.0 1.30 85
Normal
1)
50°C
Normally soiled crockery. X X 13.0 1.05 145
Normal 65°C
Normally or heavily soiled crockery. X X 13.0 1.45 100
Intensive
70°C
Heavily soiled crockery, especially pots and
pans.
X X 14.0 1.70 150
Important information for Test Laboratories:
For detailed information on the EN comparison test and other tests, contact the following address:
“nk_customer@whirlpool.com”.
1

Brauchen Sie Hilfe? Stellen Sie Ihre Frage.

Forenregeln

Missbrauch melden von Frage und/oder Antwort

Libble nimmt den Missbrauch seiner Dienste sehr ernst. Wir setzen uns dafür ein, derartige Missbrauchsfälle gemäß den Gesetzen Ihres Heimatlandes zu behandeln. Wenn Sie eine Meldung übermitteln, überprüfen wir Ihre Informationen und ergreifen entsprechende Maßnahmen. Wir melden uns nur dann wieder bei Ihnen, wenn wir weitere Einzelheiten wissen müssen oder weitere Informationen für Sie haben.

Art des Missbrauchs:

Zum Beispiel antisemitische Inhalte, rassistische Inhalte oder Material, das zu einer Gewalttat führen könnte.

Beispielsweise eine Kreditkartennummer, persönliche Identifikationsnummer oder unveröffentlichte Privatadresse. Beachten Sie, dass E-Mail-Adressen und der vollständige Name nicht als private Informationen angesehen werden.

Forenregeln

Um zu sinnvolle Fragen zu kommen halten Sie sich bitte an folgende Spielregeln:

Neu registrieren

Registrieren auf E - Mails für Bauknecht gsi 6798 in wenn:


Sie erhalten eine E-Mail, um sich für eine oder beide Optionen anzumelden.


Andere Handbücher von Bauknecht gsi 6798 in

Bauknecht gsi 6798 in Kurzanleitung - Deutsch - 4 seiten

Bauknecht gsi 6798 in Bedienungsanleitung - Holländisch - 4 seiten

Bauknecht gsi 6798 in Kurzanleitung - Französisch - 4 seiten


Das Handbuch wird per E-Mail gesendet. Überprüfen Sie ihre E-Mail.

Wenn Sie innerhalb von 15 Minuten keine E-Mail mit dem Handbuch erhalten haben, kann es sein, dass Sie eine falsche E-Mail-Adresse eingegeben haben oder dass Ihr ISP eine maximale Größe eingestellt hat, um E-Mails zu erhalten, die kleiner als die Größe des Handbuchs sind.

Ihre Frage wurde zu diesem Forum hinzugefügt

Möchten Sie eine E-Mail erhalten, wenn neue Antworten und Fragen veröffentlicht werden? Geben Sie bitte Ihre Email-Adresse ein.



Info