553383
1
Zoom out
Zoom in
Vorherige Seite
1/2
Nächste Seite
3
2
1
550
netsnoer,
lengte 1800
1400
waterslang,
lengte 1000
(230V) uitvoering
480
netsnoer,
lengte 1800
570
Houdt 50 mm vrij aan de achterzijde van de machine voor ventilatie
Houdt 100 mm aan beide zijdes van de machine vrij voor service
Schaerer S200 Easy Milk
130
Waterfilter
540 (h) x 130 (b) x 130 (d)
540
Afmetingen machine : 740 x 480 x 570 (hxbxd)
benodigde ruimte : 1070 x 680 x 620 (hxbxd)
Max. opgenomen vermogen : 3 kW (230V), of
6 kW (400V)
Gewicht (leeg) : 58 kg
1
3
2
Elektra (conform NEN1010) :
400V 3N~/50Hz, 16A uitvoering
Perilex of CEE-Form wandcontactdoos,
max.1 meter afstand tot de machine
(voorbeeld rechts)
230V 50/60Hz, 16A uitvoering
max.1 meter afstand tot de machine
(voorbeeld rechts)
Drinkwateraansluiting (conform NEN1006) :
(voorbeeld rechts)
15 mm leiding
Muurplaat 1/2 inwendig, max.
1 meter afstand tot de machine (1)
Controleerbare keerklep (2)
Stopkraan (3)
Dynamische druk min. 1 bar bij
10 liter/min
Statische druk max. 8 bar non-shock
Waterhardheid : DH
Overig :
Minimaal 30 cm afstand tussen
wateraansluitpunt en wandcontactdoos,
De wandcontactdoos mag niet onder het
wateraansluitpunt geplaatst zijn.
Plaats de apparatuur op een aparte electra groep.
Afvoer Ø40 mm (zie maatvoering in tekening)
740
330
ruimte voor
openen koeling
Afvoer Ø 50 voor lekbak
Waterontharder bij >6°DH
S : < 20.000 drinks per jaar
XL : < 50.000 drinks per jaar
110
365
< 200
525
136
SXL
Aansluitvoorwaarden
mei 2013. Wijzigingen voorbehouden. Alle maten in mm.
Om de apparatuur in bedrijf te kunnen stellen, is het noodzakelijk dat de aansluitpunten voor plaatsing op de juiste manier zijn aangelegd. In de tekening vindt u de relevante informatie.
De benodigde ruimte voor ventilatie en het bijvullen van de machine is hierin aangegeven.
De wandcontactdoos en stopkraan dienen in dezelfde ruimte als de apparatuur aanwezig, en eenvoudig bereikbaar te zijn. Onze installatietechnicus draagt zorg voor de installatie van de automaat vanaf
de wandcontactdoos en wateraansluitpunt. Voor eventuele doorvoeropeningen in werkbladen dient u zelf zorg te dragen.
De apparatuur is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. (1~32 ºC, tot 80% RH). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de technische helpdesk op telefoonnummer 030-2978012.
Voor gedetailleerde informatie over de apparatuur verwijzen we graag naar de brochure.
1

Brauchen Sie Hilfe? Stellen Sie Ihre Frage.

Forenregeln

Missbrauch melden von Frage und/oder Antwort

Libble nimmt den Missbrauch seiner Dienste sehr ernst. Wir setzen uns dafür ein, derartige Missbrauchsfälle gemäß den Gesetzen Ihres Heimatlandes zu behandeln. Wenn Sie eine Meldung übermitteln, überprüfen wir Ihre Informationen und ergreifen entsprechende Maßnahmen. Wir melden uns nur dann wieder bei Ihnen, wenn wir weitere Einzelheiten wissen müssen oder weitere Informationen für Sie haben.

Art des Missbrauchs:

Zum Beispiel antisemitische Inhalte, rassistische Inhalte oder Material, das zu einer Gewalttat führen könnte.

Beispielsweise eine Kreditkartennummer, persönliche Identifikationsnummer oder unveröffentlichte Privatadresse. Beachten Sie, dass E-Mail-Adressen und der vollständige Name nicht als private Informationen angesehen werden.

Forenregeln

Um zu sinnvolle Fragen zu kommen halten Sie sich bitte an folgende Spielregeln:

Neu registrieren

Registrieren auf E - Mails für Schaerer S200 Easy Milc 2012 wenn:


Sie erhalten eine E-Mail, um sich für eine oder beide Optionen anzumelden.


Andere Handbücher von Schaerer S200 Easy Milc 2012

Schaerer S200 Easy Milc 2012 Bedienungsanleitung - Holländisch - 42 seiten


Das Handbuch wird per E-Mail gesendet. Überprüfen Sie ihre E-Mail.

Wenn Sie innerhalb von 15 Minuten keine E-Mail mit dem Handbuch erhalten haben, kann es sein, dass Sie eine falsche E-Mail-Adresse eingegeben haben oder dass Ihr ISP eine maximale Größe eingestellt hat, um E-Mails zu erhalten, die kleiner als die Größe des Handbuchs sind.

Ihre Frage wurde zu diesem Forum hinzugefügt

Möchten Sie eine E-Mail erhalten, wenn neue Antworten und Fragen veröffentlicht werden? Geben Sie bitte Ihre Email-Adresse ein.



Info