450642
1
Zoom out
Zoom in
Vorherige Seite
1/4
Nächste Seite
Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA
5019 396 91265
GB
ADG 6962
Quick Reference Guide
Before using the dishwasher, read the user instructions!
WH/I/K/GB
(We reserve the right to make technical modifications)
Add regeneration salt
Only add regeneration salt immediately
before starting a wash programme.
Time and failure display
3)
Indicates in hours the time remaining until
the start of the wash cycle. Toward the end
of the programme, during the drying cycle,
the display will indicate the time remaining
in minutes.
“F...” Identification of faults for service
technician
“Delayed start” button
The wash cycle can be programmed to start
after 1 - 24 hours. With each successive
touch of the button, the delayed start
indicator increases by 1 hour, and after 24
returns to 00. Then press the Start button.
The dishwasher will start at the set time.
1) Reference programme for energy label in compliance with
EN 50242 regulations;
2) Refer to “User instructions“;
3) Program data obtained in conformity with European standard
EN 50242. Values may vary in relation to usage, e.g.:
different loads, water temperatures - above or below 15°C -
as well as water hardness and power supply voltage, etc.
Program selector knob
Mains
On / Off
Start button
Switches “on” when the dishwasher is
operating. Flashes when a fault occurs.
Switches off at the end of the programme.
Indicators
Wash cycle
Pre-Rinse Washing Drying
Programme
end
Options
Programme chart
Detergent
2)
Consumption
3)
Programmes Loading instructions A B Litres kWh Minutes
Sensor Normal 40-55°C
Automatic programme recommended for
routine washes, with no dried-on or
burnt food (not for EN 50242).
X X 13,0-16,0 0,80-1,05 50-110
Sensor Intensive
60-70°C
Automatic programme recommended for
heavily soiled crockery with dried-on or
burnt food, for example pans and
saucepans.
X X 16,0-23,0 1,10-2,00 90-140
Pre-Rinse cold
Crockery to be washed later. - - 5,0 0,02 10
Glass 40°C
Light soiling, for example glasses and
cups.
X - 13,0 0,90 55
Quickwash 40°C
Lightly soiled crockery, with no dried-on
food.
X - 13,0 0,70 30
Eco-Normal
1)
50°C
Normally soiled crockery. X X 16,0 1,24 133
Important information for Test Laboratories:
For detailed information on the EN/Standard loading comparison test, contact the following address:
“nk_customer@email.whirl
p
ool.com”.
1

Brauchen Sie Hilfe? Stellen Sie Ihre Frage.

Forenregeln

Missbrauch melden von Frage und/oder Antwort

Libble nimmt den Missbrauch seiner Dienste sehr ernst. Wir setzen uns dafür ein, derartige Missbrauchsfälle gemäß den Gesetzen Ihres Heimatlandes zu behandeln. Wenn Sie eine Meldung übermitteln, überprüfen wir Ihre Informationen und ergreifen entsprechende Maßnahmen. Wir melden uns nur dann wieder bei Ihnen, wenn wir weitere Einzelheiten wissen müssen oder weitere Informationen für Sie haben.

Art des Missbrauchs:

Zum Beispiel antisemitische Inhalte, rassistische Inhalte oder Material, das zu einer Gewalttat führen könnte.

Beispielsweise eine Kreditkartennummer, persönliche Identifikationsnummer oder unveröffentlichte Privatadresse. Beachten Sie, dass E-Mail-Adressen und der vollständige Name nicht als private Informationen angesehen werden.

Forenregeln

Um zu sinnvolle Fragen zu kommen halten Sie sich bitte an folgende Spielregeln:

Neu registrieren

Registrieren auf E - Mails für Whirlpool ADG 6962 IX wenn:


Sie erhalten eine E-Mail, um sich für eine oder beide Optionen anzumelden.


Andere Handbücher von Whirlpool ADG 6962 IX

Whirlpool ADG 6962 IX Bedienungsanleitung - Englisch - 10 seiten

Whirlpool ADG 6962 IX Bedienungsanleitung - Holländisch - 8 seiten


Das Handbuch wird per E-Mail gesendet. Überprüfen Sie ihre E-Mail.

Wenn Sie innerhalb von 15 Minuten keine E-Mail mit dem Handbuch erhalten haben, kann es sein, dass Sie eine falsche E-Mail-Adresse eingegeben haben oder dass Ihr ISP eine maximale Größe eingestellt hat, um E-Mails zu erhalten, die kleiner als die Größe des Handbuchs sind.

Ihre Frage wurde zu diesem Forum hinzugefügt

Möchten Sie eine E-Mail erhalten, wenn neue Antworten und Fragen veröffentlicht werden? Geben Sie bitte Ihre Email-Adresse ein.



Info